Sayfalar

19 Aralık 2011

KEDİM MASKARA

Yağmurlu bir o kadar da ılık rüzgarlı İzmir'den herkese iyi haftalar dilerim....Yazın bahçeme misafir olan yavru kedilerden ve annelerinden sizlere bahsetmiştim... BURDA......
Yavru kediler büyüdü normal kedi gibi bütün gün dışarda gezinip zaman zaman bizi ziyerete geliyorlar ama içlerinden bir tanesi var ki ben böyle maskarasını görmedim akşam iş dönüşü beni kapıda bekliyor ben içeri girip bahçe kapısını açar açmaz maskara'yı arka bahçede görüyorum diğer iki kardeşinden çok küçük ve tüyleri daha kabarık ve bir de videoda gördüğünüz gibi kimi görürse görsün yerlerde yuvarlanmalar, git deyince gitmeyen, yiyeceğini geçiktirince kapıları tırmalayan,ağaça zor zar tırmanan, şirin bir de suratı olan maskara bi şey adınıda bu yüzden Maskara koydum.....Bu özelliklerinden dolayı Maskara'nın cins kedi olduğunu düşünüyorum aranızda kedilerden anlayan var mı ? Gerçekten Maskara cins bir kedi olabilir mi ?


9 yorum:

Unknown dedi ki...

Ay bu dişi kedi olabilir.biz de sokaktan yavru alıp büyüttük çok asil bir hayvandı.tuvalet terbiyesi vermedik ama hiç sorun çıkarmadı.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Yıldız yaaa bu çok tatlııı bunu yıkayıp temizleyince pofidik birşey olur çok tatlı. karabağlar sokaklarında o kadar çok cins kedi göryorum jki kırma da olabilir. geçenlerde sana yakın taraflarda van kedisi gördüm bir gözü mavi diğeri yeşil bembeyez dı ama kirden gri olmuş. başka bir yerde tekir kedinin gözleri öyleydi işte bakıp heves alıp atıyorlar ya en çok ona üzülüyorum. sen çalışıyorsun içerde zor bakarsın ama bahçen müsait orda beslersin bu şekeri:))

Şehnaz dedi ki...

yıldızcım canım,linki verdim..girebilirsin..öptüm canım..

Nedret dedi ki...

Çok şeker gerçekten. Sever kediler yuvarlanmayı. Sırtlarını da kaşımış oluyorlar böylece.

Gül den Dökülenler dedi ki...

maskara az kalır buna.maymun bu resmen maymun:))pofuduk olması genelde iran kedilerini andırır ama bazen halis mulis sokak kedileri de böyle güzel olabiliyor.ayrıca bu cilveler ve kendini zorla sevdirme tam bir sokak kedisi profili:))kendini eve yamamaya çalışıyor bilginiz olsunnnnnn:)))

made in funda dedi ki...

olabilir olabilir.çok şiriiiin...

Banu dedi ki...

Merhaba Yıldızcım:) Ayy nasılda özlemişim seni yine el işleri nefis tatlarla doldurmuşsun ve kediiii işte sen ellerine emeğine sağlık.. Bu kedi tam bir maskara:))
Öptüm kocaman:)

caferengigül dedi ki...

Tüylü yumak,Şero gibi:)Çok şeker.İstediğini almayı bilen kedilerden.

mine dedi ki...

insanın ömrüne ömür katar tam maskaraymış yani kedilerden hiç anlamıyorum

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails