Sayfalar

31 Ocak 2014

MİTSUBİSHİ ELECTRİC İLE JAPONYA'YA

mitsubishi klima

Dünyanın en iyi klima markalarından olan Mitsubishi Electric, yeni kampanyası ile çok konuşulacak.
Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Klimalarından satın alan  kişi muhteşem bir Japonya seyahati kazanacak. Yeni Kirigamine Klimalar, en son teknoloji ile tasarlanmış olup, kullanıcılara rahatlık, konfor ekonomi ve sağlıklı koşullar sağlamakta. – 25 derecede bile ortamı ısıtma yeterliliğine sahip olan Yeni Kirigamine, 3d i-see sensör teknolojisi ile mekanda kimse olmadığı zaman enerji tasarruf moduna geçiyor. Zaten A+++ enerji sınıfında olması nedeniyleenerji tasarrufu konusunda da inanılmaz bir ekonomi sağlamakta.
Yeni Kirigamine split klima, Natural Flow yani doğal hava esintisi özelliği sayesinde evinizde yada iş yerinizde doğal bir hava sağlar, Plasma Quad filtre teknolojisi sayesinde de toz, bakteri ve her türlü alerjenleri %99’a kadar nötralize ederek sağlıklı bir ortam için yardımcı olur.
Bu özel teknolojiye sahip Yeni Kirigamine klimadan 15 Mart tarihine kadar satın alan 10 şanslı kişi Japonya seyehati kapsamında Tokyo, Shizuoka, Osaka ve Kyoto şehirlerini gezip görme dışında ayrıca Mitsubishi Electric fabrikası ve Kirigamine Müzesi ile Kirigamine Tepeleri’ni ziyaret şansı elde edecek.
Mitsubishi Electric klimaları Klimaplus yetkili bayilerinde bulabilirsiniz.

0 yorum:

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails