Sayfalar

30 Aralık 2014

Güzelleşmede kalıcı ve etkili çözümler

Resim yazısı ekle

Estetik bir görünüm pek çok kadının hatta son yıllarda pek çok erkeğin hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu nedenledir ki çevremizde güzellik ve zayıflama merkezlerinin sayısı oldukça artmış durumda. Cilt bakımı ve cilde uygulanan bir takım yöntemlerle daha genç ve güzel görünmenin yanı sıra karnı küçültme, kalçayı sıkılaştırma gibi vücut estetiği konusunda da bu merkezlere sıkça başvurulmakta. Ufak tefek düzeltmelerde belki işe yarayan bu yöntemler kalıcı olmadığı gibi bazı merkezlerde hiç de ehil olmayan kişiler tarafından uygulandığı için zaman zaman geri dönüşü olamayan çok olumsuz sonuçlar da alınabilmekte.
Yüzünüzün ya da vücudunuzun memnun olmadığınız ve/veya size sosyal hayatınızda zorluklar çıkaran durumlarına etkili ve kalıcı bir çözüm ancak uzman bir estetik cerrah tarafından size sunulabilir. Küçük göğüslerinizin daha iri görünmesi için meme büyütme ameliyatı, şekil bozukluğu,sarkma ya da rahatsızlık verecek kadar büyük olan kalçanızın daha estetik bir görünüme sahip olması için kalça estetiği yaptırabilirsiniz. Şekli bozuk olan burnunuzun düzeltilmesi için de burun estetiğini tercih edebileceğiniz gibi özellikle ileri yaşlarda düşen göz kapakları için göz kapağı estetiği de yaptırmayı düşünebilirsiniz. Ya da sarkmış karın bölgeniz için yine en etkili yöntem karın germe ameliyatı olacaktır.
Estetik ameliyatlar teknolojinin gelişmesi ve doktorların bu konuda kendini geliştirebilecekleri imkanları olması sebebiyle eskiye göre çok daha kolay yapılmakta. Ameliyat sonrasında iyileşme süreci daha hızlı olmakta ve yara izleri minimum seviyede kalmakta.

0 yorum:

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails