Sayfalar

17 Aralık 2009

MİKRODALGADA PATLAMIŞ MISIR


Malzemeler:
1 kahve fincanı mısır
1 yemek kaşığı sıvıyağ
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı:
Mısır, sıvıyağ ve tuzu fırın poşetine alıp karıştırın.
Poşetin ağzını bağlayın.
Mikrodalga fırını 800 dereceye ayarlayın.
Poşeti fırına koyup 4 dakikada mısırları patlatın.
Afiyet olsun
Not: Fırının ısı derecesine göre mısır patlama süresi uzayıp kısabilir bu nedenle fırını sürekli takip edin. Mısır patlama sesleri azaldıysa işlem tamamlanmış demektir.

8 yorum:

  1. MERHBA BEN HEP HAZIR OLANLARINDAN KULLANIYORDUM MUTLAKA DENEYECEĞİM SICACIK SEVGİLER

    YanıtlaSil
  2. Yıldız'cım ellerine sağlık olsada yesem.Canım çekti vallahi öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Süper bişey. Peki denediğin için söylüyorum. Kullandığın fırın poşetiyle birkaç kez daha mısır patlatılırmı. yoksa bir kullanmalıkmı? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. HIMM ÇOK İYİ FİKİR
    ZATEN HEP İLGİNÇ FİKİRLER SENDEN ÇIKAR CANIMSIN
    SENİ SEVİYORUM FISTIGIM
    BEN GENE DUYURU YORUMU BIRAKIYORUM İZNİNLE :))

    YanıtlaSil
  5. olur balım gel yanıma her yere götürürürm seni
    yada ben günü birlik turlar yapayım izmire :))

    YanıtlaSil
  6. mısırı kim sevmezki...harika bir fikir canım...elllerine sağlık....

    YanıtlaSil
  7. bloğunuzun ismi çok güzel...profilinizi okudum...etkileyici...sevgilerle...

    YanıtlaSil