Malzemeler :
½ kilo brüksel lahanası
1-2 havuç
zeytinyağı
limon
tuz
Yapılışı : Lahanalar ayıklanıp yıkanıp dip kısımlarına + işareti yapılarak tuzlu suda halka halka doğranmış temzilenmiş havuçlarla beraber yumuşayıncaya kadar haşlanır...Serviz tabağına alarak üzerine damak zevkinize göre zeytinyağı ,limon ve tuz eklenir...
Afiyet olsun........
BUGÜN PAZARDAN ALMIŞTIM AMA YEMEK YAPACAKTIM BUNUDA YAPAYIM BARİ ELLERİNE SAĞLIK....
YanıtlaSilçok sağlıklı bir tercih ..
YanıtlaSilvede renkler çok ahenkli görünüyor...
eline sağlık ...
Yemeğini pek beğenmedim, salatası nasıl olur acaba? sağlık açısından denemek lazım ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSiltabagını portakal sandım ılk once:)
YanıtlaSilelıne saglık
selam canıııım:)
YanıtlaSiltabakla çok uyumlu olmuş eminim lezzetide nefistir ben çok severim ama evdekilerin hiç birisi sevmiyor o yüzden pişiremiyorum sana gelsem de birlikte yesek olurmuuuu:)
seni mimledim canım bana uğrarmısın? bekliyorum sevgiler
Bir türlü alışamadım ben bu sebzeye..:(
YanıtlaSilellerinize sağlık sevgiler
Bu salatanın görüntüsü hoşuma gitti..tam bir sağlık kaynağı.
YanıtlaSil