Kendisi Almanya'da yaşıyor maalesef yaptığı bu güzel tatlıyı tadamıyoruz ama teknolaji sağolsun tadamasakdan en azından görebiliyoruz :)

Malzemeler:
500 gr havunç
1 su bardağı şeker
5-6 adet bisküvi/ben etimek kulandım
1/2 cay bardağı ince çekilmiş fındık
1 paket krem şanti
1,5 cay bardagi su
1,5 çay bardağı hindistan cevizi
Yapılışı :
Havunçları rendeleyip su ve şekerle tencerede 15-20 dak. pisirin (suyu koyulasincaya kadar)Soğuduktan sonra icine bisküvileri/etimekği, un gibi ufalayıp fındıklarla beraber ilave edelim. Karıştırıp 20x25 cm ölcülerindeki kaliba yayalım. Üzerine hazırladığımız krem santiyi aynı sekilde yayalım. Hindistan cevizini serpip buzdolabında 3-4 saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın....
Afiyet olsun...
top top olanın dilimli hali...
YanıtlaSildeğişik bir sunum olmalı bu şekildede denemeye değer..
sevgilerle..