Sayfalar

29 Ocak 2010

KAŞARLI MANTAR



Malzemeler :

Kültür mantarı

rendelenmiş kaşar peyniri

tereyağ

Yapılışı :

Mantarların sapları, temizlenip yıkanır ve ters çevrilerek kurumaya bırakılır..

Bu arada kaşarlar rendelenir....

Fırın tepsisini tereyağı ile bolca yağlanır ve mantarların içine rendelenmiş kaşarla doldurulup üzereleri kızarıncaya kadar fırınlanır...Sıcak olarak servis edilir...

Afiyet olsun...

7 yorum:

  1. çok severim ellerine saglık
    afiyet olsun

    YanıtlaSil
  2. Merhaba..Ellerine sağlık..Bence haika.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Nefir olmus canimm firin mantar hem pratik hem besleyici oldugundan tercihimdir.
    Sevgiler,
    Sefa

    YanıtlaSil
  4. bende nasıl severim anlatamam geçen annem kahvaltıda yapmıştı enfes olmuştu ellerine sağlık seninde

    YanıtlaSil
  5. merhaba sizi izlemeye aldim;))banada beklerimm

    ellerinize saglik kasarli mantari cok severim
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. nefis bir görüntü...ellerine sağlık mandalina çıkmazı.....(bu isim çok hoşuma gidiyor).......

    YanıtlaSil
  7. süper arkadaşım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil