Sayfalar

12 Nisan 2010

23 NİSAN DA BULUŞUYORUUUUUUZZ

Geri sayım başladı....
Tarih : 23 Nisan Cuma...
Yer : KAHVE DURAĞI
Adres : ATATÜRK CAD.NO: 330/A 1.KORDON ALSANCAK - İZMİR ((Alsancak iskelesi tam karşısında)

Saat : 15:30


http://www.kahveduragi.com/


Nezih ve ferah bir mekan olan KAHVE DURAĞI adlı yerde karar kıldık. İzmir'in sembolik yerlerinden olan kordon da bulunan bu iç açıcı yer, tam biz hatunların aradığı bir mekan. Klasik türk kahvesinden tutun, zengin salata ve tatlı menüleriyle hizmet veriyor. İşletme sorumlusu olan Esra hanımla birebir yaptığımız görüşme sonucunda bize grup indirimi yapacağını da belirtti. Bütçeyi fazla zorlamayacak menü ve ikramlarla hem damak tadımıza hem sohbet ortamımıza oldukça uygun kaliteli bir yer. Sizlerin de beğeneciğininzi umuyoruz.





Ayrıca Mutlu Olalım derneği tarafından yürütülen "kibrit kutusu etkinliği" çerçevesinde aynı gün sabahtan gerekli ziyaretler yapılacaktır, bu konuyla ilgili olarak, mutluolalım bloguna yorum bırakabilir, ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsiniz.
Öğleden sonra blogcu arkadaşlarla buluşmaya gekecek olanlar lütfen cumaya kadar bu paylaşıma yorum olarak bildirsinler. Yer ve zamanla ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler mail atabilirler. En geç cuma ya kadar, işletme sahibine yaklaşık bir rakam vermemiz gerekiyor. Buluşma saati öğleden sonra 15:30 dur. Ogün 23 Nisan olması nedeniyle, sabahtan çocuklarıyla ilgili tören programlarını düşünürek öğleden sonra bir buluşma olsun istedik, yani tam beş çayı olacak hanımlar.


İlk kez görüşecek ve tanışıacak olan arkadaşlar için kaçınılmaz bir fırsat, İzmir'li yada İzmir'e aşık herkesi bekliyoruz, tatlı bir imbat esintisi eşliğinde, kahve molasında kırk yıllık hatırlara vesile olması temennisiyle hepinizi bekliyoruz.
AFET & YILDIZ

17 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

süperr, ilk İzmir'e geldiğimde arkadaşım beni buraya götürmüştü, eminim ortam konusundada yapancılık çekmeyeceğim

Sevil Şahin dedi ki...

hadi bakalım sizde bahara merhaba diyin
yeni dostluklara merhaba de tatlım
ve bende katılan herkese selam söyle
sevgiler

Ada Deniz dedi ki...

saat çok iyiymiş. büyük ihtimalle katılırım ben. Hala tören saati belli olmadı çocukların ama o ssate kalmaz sanırım

lezzettabağı dedi ki...

Sizin buluşmanızı bloğunuzdan adım adım takip edeceğim her ne kadar orada olamasamda gönlüm izmir'in sımsıcak insanlarıyla olacak, hepinize bol saohbetli keyifli bir buluşma diliyorum.. Ankara' dan sevgiler..

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım merhaba yer ve saat süper.

yazıyı yayınlamak istedim aslında son yaptığım birkaç kutu vardı tam onu yayınlamak isterken senin ve afet hanımın bloglar gözüme çarptı dur ikisini bir arada açayım dedim
ama birkaç gündür bu net deli etti beni şimdide konu açacağım kısımda butonlar görünmüyor. akşama kadar ara ara bakarım ilk fırsatta be bende yayınlarım.

Adsız dedi ki...

cevverinmutfagi
Allah kısmet ederse,gün,saat,yer benim için uygun.Gelip arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim.Yıdız'cım,uğraşın için çok tşk ler canım.Görüşmek üzere hoşçakal.

bilge dedi ki...

yıldızcığım konyadan merhabalar önce fethiyedeydim daha sonra konyaya geçtim aranızda olamıyacağım için üzgünüm herkese sevgi selamlar ..

fatma48-hazanyagmuru4 dedi ki...

inşallah bir aksilik cıkmazsa kızımla beraber gelmeği çok istiyorum alsancağı pek bilmiyorum 86 ya binince cami duragında inip aşağıya dogrumu gidiliyordu sorar ögrenirim inşalah görüşmek dileğiyle heyecanla bekliyorum canım sevgiler

Ferkay dedi ki...

Ahh Yıldızcım bu fırsatı kaçırdığıma çok üzüldüm. O gün Ankaradan misafirim gelecek. Sizlerle tanışmak ne güzel olacaktı.
Öpüyorum hepinizi, selamlar.

Adsız dedi ki...

çok sevindim bende katılmayı düşünüyorum karşıyakadan sevgiler

mandalincikmazi dedi ki...

Merhabalar arkadaşım
keşke adınıda yazsaydım seni merak ettik ..
Blogunun adı nedir ?
Sevgiler......
Buyur gel herkes davetlidir...

Esma Ercengiz dedi ki...

Yaa oldu mu şimdi..
Ben de dört gözle bekliyordum buluşmayı. Ama 3 gün tatil olduğundan, o güne başka program yaptık:((
Neyse siz başlatın devamı gelir nasılsa..
Sevgiler

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Bir aksilik çıkmazsa bende katılıcam.görüşmek dileğiyle.sevgiler SLN

Adsız dedi ki...

Bende geliyorum, beni de yazın.

demeteris dedi ki...

Ayyy ben cumaya kadar yorum bırakın kısmını atlamışım umarım kaçırmadım. Ben de geliyorum ben de, ben de.

Adsız dedi ki...

Hemşerim bende gelebilirmiyim?İnşallah bir aksilik olmazsa sizlerle tanışmayı istiyorum.Hülya

evli ve cocuklu dedi ki...

SElam ben gelmeye çalışacağım. Fakat okuldaki 23 nisan törenleri kaça kadar sürecek bilmiyorum. Umarım yetişirim. Zor durumda kalmamak adına beni "belki gelecek" lerin arasına yazabilirsiniz. Umudumu yitirmiş değilim:)) Emeğiniz için çok teşekkürler...

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails