Sayfalar

31 Temmuz 2011

İZMİR BUCA GÖLET' TE RAMAZAN FESTİVALİ

Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.....

İzmir Buca Gölet'te bu yıl Ramazan ayı boyunca festival var....




Buca Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Ramazan Festivali 1 Ağustos'ta başlayıp 29 Ağustos'ta sona erecek. Katılımcıları her gün yeni bir sürprizin beklediği festival ücretsiz etkinliklerle dolu.



İzmir'de ilk defa gerçekleştirilen Ramazan Festivali, Buca Gölet alanında 1 Ağustos Pazartesi günü saat 21.30 ' da Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın yapacağı açılışla başlayacak. Ramazan ayı boyunca her gün sürecek olan festivalde masal ve öykü canlandırma, yüz boyama, yaratıcı drama, dans ve müzikli drama, animasyon gösterileri, sihirbazlık gösterileri, Aşuk ile Maşuk, balon katlama, canlı heykel, palyaço gibi çocuk etkinliklerinin yanı sıra meddah Karagöz - Hacivat orta oyunu gösterileri olacak. Serkan Yıldız, Cenk Bosnalı ve sekiz ara grubun İzmirlilerle buluşacağı şenliklerde Türkiye'nin önemli sanatçıları da sahne alacak. Birbirinden güzel seslere ev sahipliği yapacak olan Buca Gölet'de 6 Ağustos 2011 Cumartesi akşamı saat 21.30'da Muazzez Ersoy, 20 Ağustos 2011 Cumartesi akşamı saat 21. 30'da Feridun Düzağaç, 27 Ağustos 2011 Cumartesi akşamı saat 21. 30 'da Leman Sam , 13 Ağustos 2011 Cumartesi akşamı saat 21.30 'da da Kutsi izleyicisiyle ücretsiz olarak buluşacak. Ramazan Festivali Buca Gölet'e, 500 bin kişinin katılması hedefleniyor.167 bin metrekarelik alana kurulacak olan şenlikte ayrıca Bucalı esnafların açtığı stantlarda yer alacak. Çeşitli ürünlerin sergileneceği stantlara rağbet hala devam ederken bu stantlarda Buca'ya has, Buca'yı anlatan ürünlere de rastlamak mümkün olacak.


1 Ağustos 2011 Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Festivali 29 Ağustos 2011 pazartesi günü son bulacak.


Kaynak ...

7 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

güzel düşünmüşler .Bizim karabağlar belediyesi uyusun dursun:)) bizim yürüyüş yaptığımız futbol sahasına önceki yıl olduğu gibi satış standları açılacakmış sadece bu var :))

Ada Deniz dedi ki...

Ben de bugün gazetede ramazanla ilgili ne var ne yok bakaken denk geldim. Çocuklar için ilginç olur diye götürmeyi planlıyorum...

Banu dedi ki...

Canım Hayırlı Bereketli Ramazan ayı dilerim sevgilerimle öptüm...

xcelis dedi ki...

hayırlı ramazanlar ablacım oo festival süpermiş ya ben olsam hergün giderdim heralde =)
Öpomm

figen abla dedi ki...

buca belediyesi, bizim Zeytinli belediyesi'ni arayarak istek yaparsa, gelip sizin festivalde ücretsiz tiyatro oynayabiliriz..
bizim zeytinli festivalinde oynamıştık, çok beğenilmişti...
valla gelir ücretsiz oynarız...

mandalincikmazi dedi ki...

Figen abla harika olurdu inan seni de yakından tanımış olurduk ama aklımın bir köşesine not alıyorum eğer bir hayır işi olursa ararım siziiiiii.
Sevgiler........

mine dedi ki...

aaa bucada göletnerde ya 6 yıl orada yaşadım nasıl bilmem ne ayıp bana :)

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails