Bir kaç hafta önce turşu kurdum suyu biraz fazla geldi ben de dökmektense deneme amaçlı soğan turşusu yaptım...
![]() |
soğan turşusu |
Güveçlik soğanları soyup yıkayıp bir kavanoza doldurdum üzerine artan turşu suyunu doldurdum ve sonuç değişik bir tat oldu ben beğendim....
Not : İçine biraz kişniş olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ...
Afiyet olsun....
Hımmmm ilginç bir fikirmiş denemeli bunu....
YanıtlaSilİlginç olmuş,turşu satan dükkanlarda yumurta turşusu bile var,soğan neden olmasın.Eline sağlık.
YanıtlaSilYıldızcım daha önce yemedim, görmedim soğan turşusu. Olunca nasıl olduğunu yazarsın emi. Ellerine sağlık canım benim. Sevgilerimle.
YanıtlaSilne diyeyim ben sana ki:)))) pess ilk kez görüyorum ,gerçi izmirde o kadar çok turşu çeşidi gördüm ki ne diye şaşıyorsam:)))))))))))
YanıtlaSilellerine sağlık canım.
Neden olmasın? Muzun bile turşusunu yapıyor bu insanoğlu :)) Soğanın mı olmayacak, bal gibi de olur:)) Ellerine sağlık Yıldızcım..
YanıtlaSil