Sayfalar

24 Eylül 2014

Damla Altın Hesabı ile Bütçenizi Zorlamadan Tasarruf Yapın

damla altın hesabı
Herkes kendi bütçesi doğrultusunda birikim yapmak ister. Hayaller başka başka olsa da birikim yapma isteği ve birikimleri nerede değerlendireceğim sorusu hep aynıdır. Bu soruya oldukça net bir yanıt vermek gerekirse altın hesabı diyebiliriz. Altın zaman zaman düşüşler yaşasa da aslında herzaman kazandıran bir yatırımdır. Bankanızda bir altın hesabı açtırarak hem mevcut altınlarınızı güvence altına almış olursunuz hem de tasarruflarınızı altın fiyatları üzerinden yapmış olursunuz. Üstelik paranızı çekmek istediğinizde altınlarınızı bozdurma gibi bir derdiniz de olmaz.
Eğer altın hesabına tasarruf yapmakta zorlanacağınızı düşünüyorsanız o zaman size TEB Damla Altın Hesabını önerebiliriz. TEB Damla Altın Hesabı, bütçenizden ayıracağınız çok küçük rakamlarla gram bazında altın tasarrufu yapmanızı sağlayan bir altın hesabı. Aylık vadeli mevduat ile de değerlendirebileceğiniz TEB Damla Altın Hesabı ile birikimleriniz olduğu yerde değer kazanır.
TEB Damla Altın Hesabına nakit para yatırabileceğiniz gibi, kredi kartınızdan da düzenli olarak ödeme yapabilirsiniz. Böylece birikimleriniz bankada değer kazanırken, kredi kartınızda da bonus biriktirmiş olursunuz. Böylece çift taraflı kazanç sağlamış olursunuz.
Birikimlerinizi bekletmeyin, TEB Damla Altın Hesabını, TEB internet şubesinden ya da size en yakın şubeden açtırabilirsiniz.


0 yorum:

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails