Sayfalar

7 Ekim 2013

SOĞAN TURŞUSU

Herkesin kendine tarz aşağı yukarı aynı turşu tarifi vardır....
Bir kaç hafta önce  turşu kurdum suyu biraz fazla geldi ben de dökmektense deneme amaçlı soğan turşusu yaptım...

soğan turşusu
Nasıl yaptım :
Güveçlik soğanları soyup yıkayıp bir kavanoza doldurdum üzerine artan turşu suyunu doldurdum ve sonuç değişik bir tat oldu ben beğendim....
Not : İçine biraz kişniş olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ...
Afiyet olsun....

5 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

Hımmmm ilginç bir fikirmiş denemeli bunu....

nergis mevsimi dedi ki...

İlginç olmuş,turşu satan dükkanlarda yumurta turşusu bile var,soğan neden olmasın.Eline sağlık.

VuslaT dedi ki...

Yıldızcım daha önce yemedim, görmedim soğan turşusu. Olunca nasıl olduğunu yazarsın emi. Ellerine sağlık canım benim. Sevgilerimle.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ne diyeyim ben sana ki:)))) pess ilk kez görüyorum ,gerçi izmirde o kadar çok turşu çeşidi gördüm ki ne diye şaşıyorsam:)))))))))))
ellerine sağlık canım.

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Neden olmasın? Muzun bile turşusunu yapıyor bu insanoğlu :)) Soğanın mı olmayacak, bal gibi de olur:)) Ellerine sağlık Yıldızcım..

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails