Sayfalar

25 Temmuz 2013

HAMİLE KADININ SOKAKTA GEZMESİ UYGUN DEĞİLDİR

Hamile kadınların sokağa çıkmasının uygun değilmiş .....Duyunca kulaklarıma inanamadım ..... Bir de akşam üzeri beyinin otomobili ile biraz hava almaya çıkabilirmiş öyle söylüyor Ömer Tuğrul İnançer.....Bu da saçmalığın daniskası ......
Peki arabası olmayanlar ne yapsın .....?



Benim bildiğim hamilelik doğal bir olaydır Rabbimizin kadınlara bir lütfudur....Eskiden hamile kadınlar çarşıda pazarda yürürken esnaf onlara yiyecek verirdi."göz hakkı" denirdi...Hatırlayanınız var mı ?
Hamile kadın estetiktir,güzeldir,özeldir......

5 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel demişsin ben de duyduğumda kan beynime sıçradı. kendi fikirlerini islammış gibi gösteren ufak beyinli insanlardan tiksiniyorum!

İmren dedi ki...

sanırım anneciği hamileyken dokuz ay on gün dışarı hiç çıkmamış yazııık...Sanki kendi insanlarından birilerine öfkelenmiş bu bey..ne diyelim, allah sonumuzu hayretsin bacım..sevgiler bıraktım...

muhabbetsofrasi dedi ki...

burda bahsettiği şey başka

bence de haklı

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Yuh senin hocalığına be adam.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ayrıca "reklamlarda kanatlısı kanatsızı" gibi bir ifade kullanmış, zannederim pedlere gönderme yapıyor. Bu regl gerçeği, kadınların değil de erkeklerin başına geliyor olsaydı, kanatlısını kanatsızını bırak, çoktan şarkı söyleyenini de icat ederlerdi. Bu hoca efendi de o zaman reklamın adını bile etmezdi. O adam, her ayın dörtte birini, yaz kış en münasebetsiz yerimizde opsiyonel kanatla yaşamaktan zevk aldığımızı mı düşünüyor acaba? İşte sırf bu yüzden de reklam yapılıyor. Keşke kadın olsaydı da o kanatlarla koca bir hafta nasıl yaşanır, kanada gerek kalmadığında 9 ay o bebek karında nasıl taşınır, evde sokağa çıkmadan nasıl durulur, o akşamları kocasının arabasıyla dışarı gezmeye çıkmak için zengin kocalar nasıl bulunur, bulunabilir mi bi görseydi. Herkesi kendi çevresi gibi yeşil sermayenin tepesinde zannediyor. Allah'a tam imanlı olup villa önünde jip koleksiyonu yapan az sayıda mümin de var, aynı imanla meteliğe kurşun atan münin de var bu memlekette. Üstelik sayıca bunlar zenginlerden kat be kat az. Hangi arabayla hangi gece gezmesinden bahsediyorsun efendi? Utanç verici beyanlar bunlar. O sunucunun yerinde de olmak istemezdim ayrıca.

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails