Malzemeler :
1 pk kuskus
1 çorba kaşığı tereyağ
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 adet et bulyon
Yapılışı :
Tereyağı eritip sıvıyağıda ekledikten sonra kuskusları içine ilave ediyoruz ve kısık ateşte pembeleşinceye kadar kavuruyoruz....
Üzerini geçecek kadar su ekliyoruz et bulyonuda ( isteğe göre biraz tuz )içine koyduktan sonra kaynayınca ocağı kısıp suyunu çekmesini bekliyoruz...
Suyunu çekince ocağı kapatıp en az 15-20 dakika demlenmeye bırakıyoruzAfiyet olsun..........
8 yorum:
ellerinize sağlık.sevgiler.afiyet olsun
GÖRÜNTÜ HARİKA...İYİKİ HATIRLATTIN..UZUN ZAMAN ILDU...KUSKUS YAPMAYALI...ELLERİNE SAĞLIK YILDIZCIM.....
Yıldız'cığım çok guzel görunuyor ellerıne saglık çok ta severım .:)sevgilerr
Cumanız Mübarek Olsun, Rabbim Yapacağınız Her Türlü İbadet Ve Taatlerinizi Kabul Eylesin.ellerine sağlık canım sevgiler
mis gibi ellerine sağlık yıldızcığım sevgiler..
bloğuma uğrarmısın bir ödülün var
selam Yıldızım hayırlı cumalar bacım eline sağlık bende kuskusu çok severim pilavına haşlanmış nohutta koyarım güzel olur ama burada çoook nadir bulabiliyorum o yüzden epeydir yapamadım size afiyet şifa olsun canım öptüüüm:D
Ben küçükken kuskusa "top top taze" dermişim ne demekse. o gün bugündür bayılırım. eline sağlık canım sevgiler
amanın sitene ne olmuş öyle
hadi bakalım güle güle kullan tatlım
ellerine sağlık pilavda nefis olmuş
sevgiler
Yorum Gönder