Sayfalar

13 Ocak 2010

HAVUÇ KIZARTMASI

Kimi sever kimi sevmez herkesin damak zevki farklı tabi çok sık yapıldığı zaman banada pek hoş gelmiyor genel anlamda severim...




Malzemeler :
Havuç
sarmısaklı yoğurt
biraz tuz
kızartmak için sıvıyağ
Yapılışı :
Havuçları soyup kurulayıp dilimledikten sonra kızgın yağda kızartıyoruz...
Biraz soğuyunca üzerine sarmısaklı yoğurt döküyoruz...
Afiyet olsun.....

2 yorum:

GÜLSÜM dedi ki...

OHHHH YARASIN ARKADAŞIMA BENDE ÇOK SEVERİM TATLIMSI OLUYOR...

GÜLSÜM dedi ki...

gözüm seni arıyordu vallaha iyiki geldin....

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails