Kimi sever kimi sevmez herkesin damak zevki farklı tabi çok sık yapıldığı zaman banada pek hoş gelmiyor genel anlamda severim...
Malzemeler :
Havuç
sarmısaklı yoğurt
biraz tuz
kızartmak için sıvıyağ
Yapılışı :
Havuçları soyup kurulayıp dilimledikten sonra kızgın yağda kızartıyoruz...
Biraz soğuyunca üzerine sarmısaklı yoğurt döküyoruz...
Afiyet olsun.....
13 Ocak 2010
HAVUÇ KIZARTMASI
Gönderen mandalincikmazi
Etiketler: kızartmalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
OHHHH YARASIN ARKADAŞIMA BENDE ÇOK SEVERİM TATLIMSI OLUYOR...
gözüm seni arıyordu vallaha iyiki geldin....
Yorum Gönder