Sayfalar

29 Ocak 2010

KAŞARLI MANTAR



Malzemeler :

Kültür mantarı

rendelenmiş kaşar peyniri

tereyağ

Yapılışı :

Mantarların sapları, temizlenip yıkanır ve ters çevrilerek kurumaya bırakılır..

Bu arada kaşarlar rendelenir....

Fırın tepsisini tereyağı ile bolca yağlanır ve mantarların içine rendelenmiş kaşarla doldurulup üzereleri kızarıncaya kadar fırınlanır...Sıcak olarak servis edilir...

Afiyet olsun...

7 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

çok severim ellerine saglık
afiyet olsun

paşakızı mutfakta dedi ki...

Merhaba..Ellerine sağlık..Bence haika.Sevgiler.

lezzet sefasi dedi ki...

Nefir olmus canimm firin mantar hem pratik hem besleyici oldugundan tercihimdir.
Sevgiler,
Sefa

Melek* dedi ki...

bende nasıl severim anlatamam geçen annem kahvaltıda yapmıştı enfes olmuştu ellerine sağlık seninde

mutfaktakizaman dedi ki...

merhaba sizi izlemeye aldim;))banada beklerimm

ellerinize saglik kasarli mantari cok severim
sevgiler...

Şehnaz dedi ki...

nefis bir görüntü...ellerine sağlık mandalina çıkmazı.....(bu isim çok hoşuma gidiyor).......

Adsız dedi ki...

süper arkadaşım ellerine sağlık.

Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails